Google Translate:

Jobb 04 februari 2019

Driftchef Kommunikation

Affärsverken är ett Karlskronabaserat företag som ägs av AB Karlskrona Moderbolag. Vi bygger, utvecklar och driver infrastruktur i Karlskrona. Affärsverkens områden är; elnät, elhandel, värme, renhållning, båttrafik och stadsnät.
Affärsverken är i en förändringsresa där kundnytta kommer vara i stort fokus. Inom affärsområde kommunikation kommer nästa steg i vår förändringsresa att tas där det agila arbetssättet blir en ledstjärna. Affärsområdets kompetens ligger inom elnät och stadsnät. Vi söker därför nu en driftchef som skall komplettera vårt ledningsteam.

Kort om tjänsten
I rollen som chef ingår personalansvar, ekonomiansvar och verksamhetsansvar inom aktuellt område. Driftchefen förväntas även driva uppdrag och projekt inom sitt ansvarsområde. Driftchefen ingår i affärsområdets ledningsteam och rapporterar till AO-Chefen. I tjänsten kommer du guida, inspirera och hjälpa dina team mot självstyre, att skaffa sig ny kunskap och till att ständigt förbättras.

Hur vi jobbar
Vi strävar mot att arbeta i små självstyrande team. En del arbetar enligt Scrum, en del med Kanban, beroende på vad som passar teamet bäst.

Kvalifikationer
- Relevant akademisk examen med inriktning elkraft/telekom, eller motsvarande
- Flera års erfarenhet av att arbeta med driftledning från nätverksamhet eller annan samhällskritisk infrastrukturverksamhet
- Tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning och branschrelaterat arbete ses som önskvärt
- God förståelse för agila metoder och vad som motiverar människor.
- En god kommunikativ förmåga. Din flexibilitet gör att du med lätthet rör dig mellan beställare och kund.

Du är en prestigelös ledare som sprider glädje i ditt arbete. Du kommer guida teamen (Mätning, Stadens kontrollrum och Teknik) att tillsammans arbeta fokuserat, kreativt och produktivt. Du leder genom att fråga, coacha, lyfta fram och lära ut.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Fast Lön

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via e-post till sokajobb@affarsverken.se, senast 24/2. Märk din ansökan med
"Driftchef kommunikation, dnr 2019/43 2.7.1"

För frågor om tjänsten kontakta
Affärsområdeschef Jan Lindqvist
jan.lindqvist@affarsverken.se
0708-78 33 53.

Facklig företrädare
Göran Johnsson, Vision
0708-78 33 53
goran.johnson@affarsverken.se