Google Translate:

Jobb 17 januari 2019

Projektör/projektledare elnät

Infra på Affärsverken är en avdelning som projekterar, bygger och underhåller infrastruktur inom affärsområdena Elnät, Stadsnät och Värme. Vi behöver nu förstärka vår organisation och söker därför en projektör/projektledare med inriktning elnät.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektör/projektledare kommer du att få uppdrag inom planering, projektering och byggledning av projekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av beredning, nätberäkning, tillståndssökning, kostnadsberäkningar, projektering och byggledning, samt kontakt med beställare, kunder och andra intressenter. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar inom de projekt, beredningar och leveranser som du håller i, samt se till att leverans sker enligt plan.

Utbildning och erfarenhet
Vi förutsätter att du har elteknisk gymnasieutbildning eller eftergymnasial elteknisk utbildning. Du bör ha erfarenhet från liknande uppdrag. Det är meriterande om du har:

  • Arbetat som montör inom eldistribution eller som elektriker.
  • Kunskaper inom Digpro.
  • EBR-kännedom.
  • CAD-erfarenhet.
  • Projektörskunskap.

Personliga egenskaper
Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du skall vara flexibel och ta ansvar för de arbeten du utför. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Placering Mältan, Rödeby
Tillträde omgående

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast den 8 februari 2019 via e-post till sokajobb@affarsverken.se. Märk din ansökan med "Projektör/projektledare"

För frågor om tjänsten kontakta
Tobias Ulvesjö, Projektchef
0708-78 33 42
tobias.ulvesjo@affarsverken.se

Facklig företrädare
Göran Johnson, Vision
0708-78 30 05
goran.johnson@affarsverken.se